top of page
Quantified Sensor Technology presenteert sensorintegratie met externe dataplatforms

Quantified Sensor Technology presenteert sensorintegratie met externe dataplatforms

Telers zijn steeds meer gaan meten met hulp van sensoren en de data die dat oplevert, zien zij vervolgens het liefst in één platform terug. Quantified Sensor Technology heeft daarom samenwerking gezocht met veelgebruikte visualisatie-platforms. Op die manier kan de met Quantified gemeten data naadloos worden geïntegreerd in een omgeving naar keuze van de teler.


De eerste koppeling die werd gerealiseerd was die met Blockbax. Daarna volgden Polariks, Log&Solve, LetsGrow.com en Source.ag. Dankzij de samenwerking met deze partijen kunnen klanten nu de draadloos gemeten data in hun favoriete platform inzichtelijk maken.

Het Leidse sensorbedrijf Quantified heeft een groeiend palet aan sensoren die o.a. temperatuur, RV, PAR-licht, drainvolume, gewicht, EC en bodemvocht kunnen meten. Het paradepaardje van Quantified is de FireFly, een sensor met een robuuste behuizing in een herkenbare organische vorm.


Ook sensoren van andere sensorontwikkelaars kunnen fysiek worden gekoppeld aan de FireFly, zoals bijvoorbeeld de fotosynthese efficiëntiesensor van Sendot. Het modulaire Firelfy concept is daarmee te configureren naar wens van de teler, en gemakkelijk uit te breiden.Auteur: Thijmen Tiersma© GroentenNieuws.nl


Dit artikel is origineel gepubliceerd op Groentennieuws

bottom of page